Finsktalande säljare till butik och webshop

 

Campingvaruhuset/Henrikssons Husvagnar AB är ett familjeföretag med idag 18 anställda. I verksamheten finns webbshoppen Campingvaruhuset med fysisk butik, samt försäljning och verkstad för flera olika märken av husvagnar och husbilar.

 

Vi expanderar nu vår marknad inom webbshoppen, vi öppnar upp hemsidan i Finland inom kort. Därför söker vi nu en butikssäljare/kundordermottagare som behärskar finska, både i tal och skrift.

 

Är du en ansvarstagande person som trivs med att jobba i en fartfylld miljö där kundfokus står i centrum? Gillar du att jobba med utveckling och se framåt? Gillar du ordning och reda? Är du en självständig person, men som inte heller har något emot att jobba i ett team? Då kan vi ha tjänsten för dig!


 

Din främsta uppgift blir att vara en del av butiksteamet som arbetar med vår butik, men även vara backup för vår kundtjänst i vår finska webbshopp. Mycket av arbetet sker direkt i våra affärssystem, så datavana är ett måste. I butiken kommer du att göra allt från försäljning, fylla på varor till att ta betalt i kassan. I webbshoppen hjälper du våra finska kunder per telefon och mail med support och försäljning. Resor till mässor och i utbildningssyfte kommer också vara något som ingår i tjänsten. Dina arbetstider är 8-17 måndag-fredag, Samt lördagar enligt schema.

 

Anställningen gäller tillsvidare (provanställning tillämpas) och är heltid.

Vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Maila din ansökan till gustav@henrikssonshusvagnar.se