Vi söker lagerpersonal!

Campingvaruhuset/Henrikssons Husvagnar AB är ett familjeföretag, med idag 19 anställda. I verksamheten finns webbshoppen Campingvaruhuset med fysisk butik, samt försäljning och verkstad för flera olika märken av husvagnar.

Är du en ansvarstagande person som trivs att jobba i en fartfylld miljö, där fokus på kund står i centrum? Gillar du att utveckla och se framåt? Gillar du ordning och reda? Är du en självständig person, som inte har något emot att jobba i ett team? Då kan vi ha tjänsten för dig!

För att arbeta hos oss krävs en hög ambitionsnivå, god samarbetsförmåga och ett strukturerat sinnelag. Du har en positiv inställning, är framåt och driftig. Du är en person som trivs att jobba i team och ta eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Din främsta uppgift blir att ansvara för utleveranser på lagret tex att packa det som ska skickas till kunder, hålla koll på material och beställa hem det som behövs samt kunna föra en dialog med de fraktbolag som hämtar hos oss. Du ska även kunna hjälpa till vid inleveranser samt orderplock. Vi vill att du ska vara engagerad i din uppgift och se till att kunderna sätts i första hand och kan leverera med kvalité. Datorvana krävs och det är meriterande om du jobbat på lager tidigare. Truckkort är ett plus. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Dina arbetstider är 8-17 måndag-fredag, samt någon lördag enligt schema.
Arbetsuppgifter:
Orderhantering
Ut/inleveranser
Orderplock

Kvalifikationer:
Erfarenhet av lagerjobb är meriterande
Stresstålig
Stor noggrannhet.
Datorvana
B-körkort

Anställningen gäller tillsvidare (provanställning tillämpas) och är heltid.

Vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Vänligen maila in din ansökan till linda@campingvaruhuset.se