Just nu söker vi personal till 2 tjänster

Henrikssons Husvagnar AB/Campingvaruhuset är ett familjeföretag med idag 20 anställda.
I vår verksamhet bedriver vi webshoppen Campingvaruhuset.se som även har en stor fysisk butik, vi är återförsäljare av husvagnar  av flera märken sedan har vi en verkstad för reparationer & leveranser.

Platschef & fordonsförsäljare

I takt med att vi växer så har vi beslutat göra en organisationsförändring där nuvarande ansvarig och ägare fokuserar mer på Campingvaruhuset.  Vi vill samtidigt förstärka vår försäljning av nya och begagnade husvagnar. Därför söker vi en sälj & platschef för fordonsförsäljning, verkstad & butik.

Vi söker dig som vill vara med på Henrikssons resa mot ökad försäljning.

Rollen som fordonsförsäljare:
Ditt huvudsakliga arbete kommer att bestå i att vara försäljare på avdelningen fordon. Du kommer att ansvara för försäljning av nya och begagnade husvagnar. Du är ansvarig för avdelningens resultat och måluppfyllelse och fokus ligger mycket på att leda och coacha mot uppsatta sälj-, kundnöjdhets- och lönsamhetsmål.
Du ansvarar även för att rätt marknadsföring sker enligt våra leverantörer, men även egna idéer som ni inom försäljning vill utföra.

Rollen Platschef:
I rollen som platschef ska du ansvara för att vi når våra uppsatta mål inom försäljning, verkstad och butik. Du har fullt personalansvar för dessa tre avdelningar.
Vi förväntar oss att du har en positiv social inställning, men även ett tydligt ledarskap. Du skall coacha alla tre avdelningar på ett sätt så att uppsatta mål uppfylls.
Du sitter givetvis med i företagets ledningsgrupp. Du är ansvarig för att ta fram rapporter och analyser till dessa möten för de tre avdelningar. Du rapporterar till VD för företaget.

Erfarenheter & profil
Vi söker dig som under några år arbetat som säljare, men nu vill ta ytterligare ansvar. Därför tror vi att du har stor kännedom inom fordonsbranschen och med fördel inom Husvagnar. Du skall vara en tävlingsmänniska och ha dokumenterat sälj och ledarskap samt en vilja att vinna.
Du kan säljprocessen och har erfarenhet att skapa goda kundrelationer.

Välkommen med din ansökan till:
Patrik Wall och Per-Erik Steen från EcoTech.

Patrik Wall                  patrik.wall@ecotech.se  072-5327010
Per-Erik Steen             per-erik.steen@ecotech.se 070-6016069Administration/Butik
Dina huvudsakliga uppgifter bli att vara backup på alla våra avdelningar. Främst administration och Ekonomi.
Tjänsten är på 100% och kommer att tillsättas Februari 2021.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kund och leverantörsreskontra. Ett plus om du arbetat med löpande bokföring.
Då du blir en backup till vår ekonomi/löneansvarig vid frånvaro.
I tjänsten kommer även ingå artikelregister vård på vår webbshop och kassatjänst i butiken.
Vid behov kommer du att hjälpa till på vårt webbshop lager med packa paket.
Arbetet är fysiskt och tunga lyft kan förekomma.
Sista ansökningsdag 5 December.
Maila din ansökan till jenny@henrikssonshusvagnar.se